Marianne ten Westenend

Bioresonantie met Rayonex

Overal in de wereld komen trillingen voor (resonanties). Denk maar aan aardbevingen... Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en de radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen, organen werken niet goed meer... er ontstaan klachten en ziektes.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informatief niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft.

Voordat er begonnen kan worden met de bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische trillingen die buiten het lichaam gemeten kunnen worden. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor en het Bioresonantie apparaat kunnen deze frequenties gemeten worden. Of het nu verstoringen zijn van fysieke of emotionele aard, beide zijn te meten.

Als we de blokkades opheffen met de bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Zowel acute als chronische klachten kunnen behandeld worden. Zie de lijst van aandoeningen op deze website.

Bioresonantie: een methode om te onderzoeken en te behandelen!