Marianne ten Westenend

Cosmetische acupunctuur

De behandelingen zijn gericht op gezichtsverjonging en rimpelbestrijding. Bij deze effectieve behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van chemische substanties zoals bij botox en fillers waarvan u de gevolgen op langere termijn niet weet. Wij zijn zeer enthousiast over deze methode en de resultaten die wij hiermee boeken. Een stralende en jonger uitziende huid met het behoud van uw eigen mimiek.

Naast cosmetische acupunctuur zijn wij ook gespecialiseerd in cupping en bindweefselmassage. Deze manier van massage is zeer effectief bij rimpelbestrijding, cellulite of spierklachten.

Het voordeel van cosmetische acupunctuur is dat er geen gebruik gemaakt wordt van neurotoxische stoffen of chemische substanties. Het resultaat is mooier en langduriger en uw natuurlijke mimiek blijft gehandhaafd.

Door het plaatsen van intradermale naaldjes in de dermalaag van de huid, stimuleer je de doorbloeding en herstel je de balans tussen de aangezichtsspieren. Collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid) en elastine komen terug in de huid en vullen de rimpels van binnenuit op.

Geschiedenis

Deze vorm van cosmetisch behandelen is in Nederland relatief nieuw en onbekend. In China werd het echter al toegepast om de keizerin te voorzien van een jonge en stralende huid. Met de herontdekking van de eeuwenoude techniek kunnen wij rimpels en andere huidaandoeningen bestrijden op een gezonde en zeer effectieve manier.

De behandeling

We bieden een kuur van 10 behandelingen aan en daarnaast heeft u de keuze om zelf uw 'probleemzones' te kiezen. Een kuur van 10 behandelingen dient afgemaakt te worden, het beste resultaat behaal je wanneer je dit doet in 7 tot 10 weken. Daarna is het alleen nog een kwestie van bijhouden. Hoe vaak dit bij u nodig is hangt af van de conditie van uw huid en uw leefgewoonten.

Indicaties Contra Indicaties
Rimpels Hemofilie
Anti-aging Migraine (cliënt moet 3 maanden vrij zijn) 
Vette huid Diabetes 
Acne Pacemaker 
Matte uitstraling Hoge bloeddruk 
Subtiele wenkbrauwlift Het gebruik van botox/fillers
(dit moet 4-6 maanden geleden zijn) 
Wallen  
Grove poriën  
Droge of vochtarme huid  
Littekens  
Huidpigmentatie  
Rosacea  

Prijzen

Enkele behandeling Cosmetische acupunctuur    
1 zone   € 70,00
Extra zone   + € 12,50 per zone
     
Total Facelift - kuur van 10 behandelingen    
Total Facelift   € 995,00
Enkele behandeling   € 99,50
     
Quanis Dermafiller    
Bindweefselmassage + Quanis Dermafiller professional behandeling   € 89,95
Home Kuur (8 sets)   € 199,00

S.V.P. pinnen bij behandeling
Voor een intakegesprek vragen wij €25,00

Pick your lift

U kiest zelf welke zones u wilt laten behandelen.
Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van uw huidconditie, leeftijd en leefgewoonten. Tijdsduur is afhankelijk van het aantal zones.

Total Facelift

Het gehele gezicht en indien gewenst hals en decolleté. Inclusief bindweefselmassage van het gezicht. 10 behandelingen à 1/1,5 uur.

Zones